Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické gitary
Celkom slušný nástroj pre začiatočníkov aj pre pokročilých hráčov. Akurát je potrebne vymeniť struny tie továrenske niesu najlepšie. Inak v pohode gitara ladenie drží nerozladuje sa dobre sa na nej hrá.
- Som sklamany,myslel som ze dostanem hotovu,pripravenu gitaru,ale tenke ečko drnči na 5.prazci,G struna horne E všade
pre začiatočníka za tú cenu veľmi dobrá gitara
dobre sadne do rúk
dobre sa na nej hrá
max. spokojnosť
- Kvalita a cena
Všetko ok až na koncovku do elektriny to je problém ktorý ale schop rieši
- je podla ocakavania treba vymenit struny nastavit hmatnik a super za tie peniaze
Super dohmat, prekvapivo rovný krk. Oktávy bolo treba trošku doštelovať ale inak všetko super. Ľavácke modely bývajú vždy o čosi drahšie, no tento kus som kúpil za 177€, čo je za Squier od Fendra good deal.
- Veľmi slušná gitara za priaznivú cenu
- Zatiaľ som nezistil
- Po úprave je to super gitara
- Da sa bez problémov upraviť kvalitnými komponentmi
- Pre začiatočníkov je to solídna gitara
- Menej kvalitné struny
Gitarka je v pohode na domáce hranie úplne stačí.Len odporúčam vymeniť struny za kvalitnejšie tie sériové niesu najlepšie.Tiez som si dal kvalitnejšiu mechaniku a snimace od EMG a je z toho celkom solídna gitara.
- Nizka cena
- Vhodne pre zaciatocnika
- Ziadne
- Dobrá cena pre začiatočníka
pekné, kvalitné prevedenie, pre začínajúceho perfektný nástroj, kvalitná mechanika. Pri kúpe len samotnej gitary, sú potrebné základné doplnky - stojan, závesný remeň, gitarové kombo, prípadne stojan na noty, mikrofón a pod.
- vyborna cena
- pekny design
- hra dobre vhladom na cenu
- obcas drnci (velmi laicky povedane)
Podla mna pre zaciatocnika s gitarou uplne super volba. Dobra cena vzhladom na ponukanu kvalitu. Urcite nepatri medzi tie najlepsie a obcas je to asi aj pocut, ale ako laikovi je to uplne jedno. Je pre mna skvelym vstupom pre ucenie sa hrat.
Ohladom drncania - nie je sposobene slabym stlacenim struny, drnci to aj ked hram iba na strunu (niekedy). Stale je mozne, ze ja robim nieco zle, tak to berte s rezervou.
- Zvukovo minimálne ako mexický Fender ak nie americký
- Spracovanie taktiež na vysokej úrovni
- Typický krásny strat zvuk
- Relic prevedenie
- Drží ladenie
Nemôžem uveriť, čo som za tú cenu dostal. Najprv som mal obavy a bol som skeptický, ale po doručení gitary som zostal obarený úžasom. Vlastním výborné kusy amerického a aj mexického Fender Stratocastra, ale táto gitara toho mexického schová do vačku a americkému sa vyrovná. Pokiaľ vám neprekáža, že nemáte na nej logo Fender, tak neváhajte. Zvukovo budete mať pocit, že máte amerického Fendera. Snímače taktiež výborné a spracovanie gitary na vysokej úrovni. Krásny stratovský zvuk. Relic prevedenie je naozaj vydarené a dokonca gitara pôsobí a vyzerá draho. Krk je veľmi pohodlný, o malinko trochu chudší ako majú Fender, ale o to pohodlnejší. Ladenie drží naozaj pevne aj po niekoľkých hraniach. Ani po dlhšom čase ma gitara neomrzela. Odporúčam.
- za tie peniaze super chinan
Zakladny set pre zacinajucich gitaristov. Cena zodpoveda kvalite.
- Dobry zvuk, pekne spracovanie detailov, prijatelna cena
- Potreba nastavit dohmat a oktavy. Uvolnuju sa srubky nastavenia kamenov na kobylke a potom drncia. Treba sa pohrat s nastavenim.
- Super gitara za dobrú cenu.
- Lepený krk.
- Dobré spracovanie.
- super
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »