Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické gitary
Krásna gitara, výborné spracovanie aj lakovanie, nastavený dohmat aj oktávy, len zapojiť a hrať. Som maximálne spokojný, ďakujem.
- Má vše, co potřebujete, abyste mohli začít hrát
- Kvalitní produkt pro základní úroveň
- Jako každá kytara prodávaná na internetu přichází rozladěná.
Výborná volba pro první kytaru. Kvalita tam je. Zesilovač je správný a dostatečný pro začátek. Všechno potřebné vybavení je k dispozici na hraní (téměř) hned.
Kytaru si však budete muset naladit, ale není to moc složité (jsou na to aplikace v telefonu zdarma).
Podľa učiteľa gitary je to výborná voľba.
- super pre začiatočníkov a pre malé ruky
- snímače, zvuk
- kvalita
- Pravdu povediac necakal som to od tej gitary ale velkost menzury a vyber dreva robi z nej velmi dobre hrajuci nastroj
- povrchova uprava je velmi nachylna na skrabance a tukance
- Dobrá pre začiatočníkov
Spokonjnost je to moja prvá gitara a nemôžem sa sťažovať, je skvelá
⭐⭐⭐⭐⭐
Lacná gitara, pekné spracovanie. Treba ale nastaviť priehyb krku, dohmat a oktávy. Okrem toho som musel opraviť elektrickú časť, prepínač v polohe kobylka pripájal aj stredný snímač. Už je opravený. Gitara je vhodná pre tých, ktorý sa radi vŕtaju v nástrojoch, tak ako ja.
- spracovanie
gitara ,podla mna , na veci kde chcete byt velmi konkretni ,huste aranze ,rychle noty ,atd, co do nej date,vrati paradne, ale neodpusti chyby ani trochu
dobra cena,dobra kvalita
- Veľmi prijateľná cena
Skvelý nástroj za bezkonkurenčnú cenu. Kúpiť Dean-ku za 270€? To je ako zadarmo už len keď si predstavíte že na tejto značke hral Dimebag. Taktiež som továrensky lepšie nastavenú gitaru ešte nevidel a nedržal v ruke. Gitara znie fantasticky na čistom aj zkreslenom zvuku. Krk vhodný aj či pre menšie alebo väčšie ruky.
- spracovanie
- zvuk
Za tu cenu je to super gitara, ako zvukom, tak aj spracovanim. Urcite odprucam, je to kvalitna gitara za rozumnu cenu.
- cena/výkon
výborná gitara pre začiatky
Na časté prenášanie mimo domu a skladanie muziky je to ideálna voľba cena / kvalita. Ďakujem za obchod!
- Dobrá cena a zvuk
- Kvalitne prevedenie a zvuk
- Gitara mi prišla telom trochu nešťastne vyrobená, má ostré zaoblenie na predlaktie pravej ruky, ale môže to byť len môj subjektívny názor.
- Cena za set
Pre začínajúcich aj pokročilých hudobníkov úplne postačujúci set.
Je to squor do mojej dekoratívnej zbierky, ale som spokojný
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »