Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické gitary
- super
- super
super
- kvalita
- nic
za pomerne dobru cena velmi dobra dobra kvalita, výborný zvuk.
- SUPER GITARKA PRE TVRDY ZANER ODPORUCAM KAZDEMU KTO SA VYZNA V TEJTO OBLASTI HUDBY
- NIC
ESP-LTD Kirk Hammett 2 Neck-Thru STD
fvoros
Pridané: 15. júla 2014
(naposledy upravené 21. augusta 2014)
Mám prevedenie na ľaváka. Zohnať gitaru na opačnú stranu je dosť problém aj na túto som si musel počkať kým sa vyrobí niekde na druhej strane sveta.
Kvalitná gitara. Prekné prevedenie. Tie lebky taká imidžovka aj keď z blízka tie lebky vypadajú trochu roztečene.
Dobrá mechanika Floyd Rose.
Chvíľu mi trvalo sa naučiť ako tam uchytiť strún aby sa pri napnutí nevytrhávala.
Horné zamknutie strún ani moc nevyužívam lebo často prelaďujem a na spodku sa dá len jemne doladiť.
Keď sa dajú dobré struny má to parádny zvuk. Metallicu som mal vždy rád tak táto replika má aj pre mňa aj symbolickú hodnotu.
Čierna nikdy z módy nevíde. Je potrebné mať gitaru v púzdre lebo prach na čiernej je dosť vidieť.
Dobrá cena za dobrú kvalitu. Odporúčam. Obdarovaný bol veľmi spokojný.
Cenovo dostupna kvalitka pre zaciatocnikov aj pokrocilych.
- Lacne
- Vhodne pre zaciatocnika na ucenie tak ako je deklarovane
- Pekny design
- Zvuk z komba nic moc ale to som z 10W komba cakal
- Jack na kabli sa po par pouzitiach zlomil a musel som ho nahradit inym (spajkovanie) - toto nemalo zmysel reklamovat
- Ladicku radsej pouzivame v Smart telefone lebo dodana ma horsiu presnost
Vhodne pre zaciatocnika tak ako deklarovane, s peknym designom ale zazraky od toho necakajte.
všetko v poriadku
- rozopínacie snímače
- výborný sustain
- ladiace mechaniky grover
- elektronika
- slabšie snímače
- trochu labilný prepínač
- obtiažne nastaviť správny dohmat
Za tú cenu výborná gitara, príjemne prekvapí, všestranná s pekným vzhľadom. Spracovanie je celkom dobré, len nultý pražec je trochu vysoko. Ak hľadáte lacnejšiu a kvalitnú gitaru na blues a jazz, nie je o čom, avšak hodí sa aj na tvrdšie štýly.
Vyborny pomer cena, kvalita
- Gitara dobrý zvuk.
- Combo dosť chrčí.
Pre začiatočníka veľmi dobré.
- Tato gitarka je super.
Mozem len odporucat.
- nadherná gitara, núti vás to mať ju neustále v rukách
- kvalitné prevedenie
- niektoré struny pri hraní na prvých pražcoch rezonujú - avšak nie je to chyba, ktorá by sa nedala jednoducho odstrániť
- farba je viac čierna než som myslel, málo viditeľný vzor
zatiaľ ju mám krátko na nejaké hodnotenie
- pekna gitara
- relativne lacna
- vadne tremolo
- vadny 5-polovy prepinac (silno brumi v poslednej polohe)
Ak by som mal kupovat znova, rozhodnem sa pre inu gitaru
Vynikajúci nástroj za bezkonkurenčnú cenu
- skvela pre zaciatocnika a v muzikeri za super cenu
super sme spokojni
- Dobry pomer cena/kvalita
- Nic
Odporucam
- Super cena aj kvalita
Super cena aj kvalita
- dostatocne pekny zvuk pri lahkych efektoch koli singel snimacom
- sum pri skreslenych efektoch
s gitarou som spokojny viem preco som si ju kupoval za aky ucelom na aku hudbu zatial spokojnost velka
- Perfektná kvalita
- mahagón, slonová kosť, javor
- páka
- dobré snímače
- značka
Hrávam na nej už cez 2 roky. Je veľmi kvalitná, zatiaľ žiadne problémy.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »