Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické gitary
- Vyborna gitara pre zaciatocnikov aj skusenich hudobnikov.Moznosti nastavenia ponukaju siroku skalu a moznosti zvuku ci uz pre jazz,blues, indie,reggae alebo rock.Z pestrej palety farieb si urcite vyberie kazdy
- Nieto mozno nepozna znacku ceskeho vyrobcu ABX
- Krasne telo a farba (Hot Blue)
- Vhodne pre jemnejsie zanre (blues, funk, fusion) ale mozete samozrejme hrad aj metal
- Jednoduche ladenie (nema floyd rose lock system)
- pasivne simace - nepotrebujete vymenit baterku
- 5-polohový prepinac
- Sirsi hmatnik co mne az tak nevyhovuje ale je to podla preferencii
- Finishing neni prefektny - ako keby pri jednom snimacy je lepidlo
Kvalitné prevedenie - Indonézia, nie Čína, výborne padne do ruky, dobrý zvuk, 5-polohový prepínač dáva viac možností
- Pomer cena/výkon
Presne čo som očakával
Vysoká kvalita spracovania. Dobrý zvuk (záleží od aparátu).
Kúpil by som znova.
Spokojnost
Fender Player Series Stratocaster PF
Pridané: 12. novembra 2021
(naposledy upravené 12. novembra 2021)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Vynikajúca gitara za vynikajúcu cenu.
- Znie extremne dobre
- Ladenie drzi
- Krasny finish ci uz tela alebo krku
- super gitara za vybornu cenu, odporucam
- ziadna
No,to je fantázia,vlastniť takúto gitaru.
- Je to proste vyrobok Fender, ak chces ten zvuk, mas ho mat, spokojnost
- Ziadne
- Cena/vykon
- Ideálna pre začiatočníkov
- Dizajn
Kvalitná gitara, pre začiatočníkov.
Mà velmi tvrdy zvuk. Ja pouzivam iba jackson gitary, ale toto je najlepsie. Odporucam na hard rock, metal.
- Solídna gitara
- Snímače vyššej triedy
- Grover ladiace mechaniky
- K tomu veľké plus, vyzerá fakt peckovo
- Nekvalitný čínsky jack vnútri - na tomto by si mali dať záležať už pri 600eurovej gitare a dať tam poriadny, nie že mi za 2 týždne sa mi nedá kábel zapojiť do nej
Za mňa to bola láska na prvý pohľad, ťažko zohnateľný model teraz. Má skvelý sustain a rezonanciu, aj váha zodpovedá tomu, že je celá z mahagónu,pre toho kto chce basovejší a tuhší tón ako uliata + ebenový hmatník. Od začiatku sa na nej hrá veľmi pohodlne. Snímače majú slušnú odozvu. Až na ten lacný jack teda, ale ten sa dá za lacno vymeniť i keď ho tam mohli dať rovno lepší.
Celkovo som veľmi spokojná, gitara spĺňa snáď všetko čo som očakávala.
Mám Fender Stratocaster U.S.A aj IBANEZ GR 370 , ale na tomto Jacksone X sa mi hrá najlepšie
Tovar prišiel asi od zákazníka ktorí ho vrátil, preto že sa nedala naladiť, struny drncali E. cko rezonovalo na prazno, čo sa mi po dlhších hodinách podarilo opraviť a nastaviť vďaka naučím videam z internetu. Ešte to aj tak nie je stále úplne čisté, tak snáď ju časom ešte vilepsim. Aby mala čistí zvuk. Nechcel som tovar vracať a čakať znova na ďalší, tak dávam šancu že ju doladím. Na koľko dodávateľ profiDJ je veľmi solidni a ústretový a bez problému a ďalších vidavkou tovar vezme spet ci vimeni ci dodá komponenty ktoré v balíku chibaju aj keď komponenti mi prišli znova neboli kompletne tak snáď na tretí krát dodajú zbitok sady. Ale musím aj pochváliť že mi to uznali a v krátkom čase doručili, ochota a vibavenie super. Tak ze sa pokúsim gitaru dat pripadne profesionálnemu opravár ovi, keď ze za tie peniaze asi nemôžem čakať lepšiu kvalitu aj keby som ju vimeni, ďalšia môže mať zasa iné muchi. Na koľko to asi viraba ju v Číne na páse bez nastavenia a od skúšania.
- Špičková kvalita - nedá sa to porovnať s Epiphonom. Na otázku, že Gibson Tribute, alebo najvalitnejší Epiphone, tak Tribute jednoznačne
- Drahšie značkové gitary lepšie držajú cenu
- SIlné humbuckery - výborný hlas - super ladenie - super dohmat - gitara bola hned nastavená - nie ako ostatné gitary.
- Jedine cena - ale pokial sme ochotný zaplatiť za mobilný telefon stvoku Eur - tak gitaru nemusíme kúpiť každý druhý rok - oplatí sa trochu investovať do značky.
- Spracovanie
- Snímače
- Farba
- Hardware
- Výroba presunutá z Kórei do Indonézie
Je to proste LTD EC-1000, čo dodať. Kvalita spracovania, zvuk snímačov, hardwaru je na výbornej úrovni. Jediné, čo zamrzí je to, že výroba sa presunula kvôli ušetreniu peňazí do Indonézie. Čiže ich robia v rovnakej továrni ako nižšiu radu EC-401. Snáď je aspoň drevo prémiovejšie.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »